Solid-Surface staat voor hoogwaardige en duurzame afwerkmaterialen, met als bijzonderheid dat zij geschikt zijn om vrijwel iedere denkbare vormgeving mogelijk te maken. Dankzij een specialistische techniek worden uw interieur en meubelen met deze materialen naar een hoger niveau getild. Grenzen vervagen omdat dankzij deze materialen er qua afwerking zoveel meer mogelijk is dan met de traditionele materialen in de interieurbouw.

Welke merken Solid-Surface zijn er?
Van Eijk Interieurbouw maakt gebruik van drie Solid Surface merken, te weten Hi-Macs, Corian en GetaCore. Deze merken verschillen weliswaar van elkaar maar hebben tegelijkertijd veel overeenkomsten met elkaar als het gaat om eigenschappen als functioneel, duurzaam, makkelijk in onderhoud, buigzaam en naadloze verwerking en dergelijke.

Waar wordt Solid-Surface voor gebruikt?
Solid Surface wordt gebruikt voor kantoren, keukens, badkamers en algemene designprojecten.

kantoren-
Hoogwaardige en duurzame afwerkmaterialen

Optimale productie omdat alle Solid Surface merken in onze eigen werkplaats verwerken.

Solid-Surface merk Corian

Corian is een uitvinding van DuPont. Een merk dat zich blijft ontwikkelen waardoor het architecten en ontwerpers blijft inspireren. Corean is een bijzonder veelzijdig Solid Surface materiaal, waardoor u keus hebt uit een ruim aanbod van fraaie patronen en kleurtinten. Uw eigen kleuren samenstellen? Dat kan met Corian.

Golvend, naadloos verbindend, organisch van vorm en lichtdoorlatendheid, zijn stuk voor stuk mogelijkheden die Corian geschikt maken voor grensverleggende doeleinden. Zoals gezegd is Corian continu in ontwikkeling. Met name draagt dat laatste bij tot de succesvolle en unieke interieurprojecten voor nu en in de toekomst.

Solid-Surface merk Hi-Macs

Hi-Macs biedt als Solid Surface materiaal unieke mogelijkheden. Hi-Macs is toonaangevend als het gaat om het maken van bijzonder fraaie interieurprojecten, interieurmeubels en buitengevels. Hi-Macs is duurzaam eindproduct omdat het materiaal bestaat uit 70% natuurlijk materiaal en zuiver acryl. De platen hebben een niet-poreuze structuur en zijn bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Dankzij de gesloten porie is het materiaal goed te reinigen en daardoor zeer hygiënisch.

Van Eijk Interieurbouw verwerkt Hi-Macs zodanig dat qua vormgeving en duurzaamheid aan al uw wensen kan worden voldaan. Zo zijn er fraaie driedimensionale en organische vormen te creëren die normaal gesproken onmogelijk zijn. Daardoor is Hi-Macs voor alle architecten en ontwerpers een inspiratiebron om unieke interieurprojecten werkelijkheid te laten worden.

Solid - surface

Solid-Surface merk GetaCore

GetaCore bestaat uit een homogene acrylgebonden mineraalplaat met als eigenschap een constante kleur door de gehele dikte van het materiaal. Een bijzondere kleureigenschap die bij de verschillende herhalingsproducties gelijk blijft. GetaCore staat hoog op de lijst als het gaat om een interieurafwerking waar intensief gebruik en een lange levensduur het uitgangspunt is. 

Net als de andere Solid Surface merken is GetaCore 3D-vervormbaar, naadloos te verlijmen en onzichtbaar te repareren. GetaCore is zeer flexibel als het gaat om grensoverschrijdende vormgeving. Bovendien is er tussen de afnameseries gegarandeerd geen kleurafwijking. Verder is GetaCore bestand tegen huishoudelijke chemicaliën.

Mogelijkheden Solid-Surface techniek

Met name mogelijkheden voor unieke kantoorprojecten. In principe zijn de Solid Surface merken Hi-Macs, Corian en GetaCore gemaakt om fraaie designkantoren en kantoormeubelen te vervaardigen. Kortom legio mogelijkheden met kantoorbalies, kantoorkasten, vergadertafels tot en met unieke designbureaus.

Voor moderne keukens, keukenbladen en keukeninterieurs zijn onze Solid Surface merken uitermate geschikt dankzij de combinatie design en degelijkheid. Daarbij moet u denken aan de bijzonder fraaie keukenbladen, spoelbakken, keukenkastjes en alle mogelijke verdere keukendetails.

Voor fraaie badkamers, badkuipen, badmeubels en wastafels. Als het gaat om de afwerking kunnen complete badkamers met Solid Surface worden uitgevoerd.

Voor design interieurbouw in het algemeen. Dankzij de bijzondere eigenschappen van het Solid Surface materiaal zijn er zeer fraaie algemene interieur en decor designprojecten mogelijk. Daardoor kunnen er sublieme interieurbetimmeringen, interieurmeubels en interieurdecors gerealiseerd worden.

woonhuizen

Uw partner in meubelen en interieurbouw