Wij verzorgen voor opdrachtgevers op het gebied van kantoren, horeca, zorginstellingen, winkelbedrijven en musea de Totale Afbouw. Daaronder verstaan wij het totale project vanaf casco afbouwen inclusief alle werkzaamheden begeleiden tot en met de interieurbouw en meubels compleet opleveren.

Wij zijn vanzelfsprekend op de eerste plaats interieurbouwer. Met nadruk op bouwer. Dat doen we al dertig jaar en zodoende hebben we jaren ervaring op de werkvloer. Ervaring vanuit de interieurbouw wil ook zeggen dat we maatwerk leveren en dus voor kwaliteit gaan. Kortom alles wordt door ons tot in de puntjes opgeleverd.

Onze projectbegeleiders coördineren naast de algehele afbouw met vloeren, wanden, plafond en glaswerk ook het totale traject wat betreft electra-installatie, verwarming, luchtbehandeling, airco en vanzelfsprekend het schilder- en stucwerk. En tenslotte met de afronding van interieurbouw en het plaatsen van meubels op maat.

Werkzaamheden

Van Eijk Interieurmakers

Vloeren, wanden en plafond

De belangrijkste pijlers van de Totaal Afbouw zijn de vloeren, wanden en plafonds. In de meeste projecten worden al de genoemde afbouw onderdelen door ons zelf uitgevoerd. In een aantal project-situaties worden tegelvloeren, vloerbedekking en systeemplafonds onder ons toezicht uitbesteed.

kantoren-

Glasprojecten

Wij plaatsen alle denkbare glaswanden en glasdeuren. In combinatie met de interieurbouw is dat onze kracht. Op het gebied van glas- en interieurbouw hebben we tenslotte alle disciplines in eigen huis en we kunnen daardoor goed de planning aanhouden.

zorgsector-

Elektro-installatie

Elektra installatiewerk en verlichting is nauw betrokken bij de afbouw. We weten dat de juiste verlichting essentieel is voor de totale sfeer. De electra installatiewerkzaamheden worden tot en met de meterkast vakkundig uitgevoerd.

woonhuizen

Verwarming, lucht en airco

Verwarmingstechniek, loodgieterswerk, luchtbehandeling en airco-installaties vragen om een vakkundige aanpak en worden uitgevoerd door erkende installateurs. Zorgen hoeft u zich niet te maken want deze groep vaklieden valt geheel onder toezicht, begeleiding en planning van onze projectmanagers.

woonhuizen

Schilder- en stucwerk

Veel afwerking is het schilderwerk. Wat dat betreft werken we nauw samen met een vaste schildersploeg. Immers het schilderwerk moet qua verfsoort en kleur goed aansluiten op de totale afwerking en interieuronderdelen. Naast eigen wandbetimmeringen, worden ook wanden afgewerkt door stucadors.

woonhuizen

Interieurbouw en meubels

Alle interieurbouw werkzaamheden en het vervaardigen van meubilair op maat worden uiteraard door onszelf gefabriceerd, gemonteerd of geplaatst. Een en ander sluit dan passend aan op het totale afbouwproject waar al veel afbouwonderdelen door ons zijn aangebracht. Eigenlijk spreken we hier van de echte afwerking en afsluiting van het totale afbouwproject.

woonhuizen
Vanaf casco bouwruimte tot compleet opleveren!

Interieur tekenwerk

Na het opleveren van een kale cascobouw ruimte of bestaande bouwsituatie, wordt de gehele ruimte door ons ingemeten en uitgetekend. Op basis hiervan komen de plannen, schetsen, 3D tekening en uiteindelijk de maattekening met begroting en planning om het project te kunnen realiseren, boven water.

Eén aanspreek­punt

De opdracht eenmaal aan ons gegeven valt het gehele project onder leiding van Van Eijk Interieurbouw. Alle werkzaamheden worden door een van onze bouwbegeleiders geheel verzorgd. Zodoende heeft de opdrachtgever maar één aanspreekpunt en één begroting wat ook meteen het totale investeringsplaatje in beeld brengt.

Opleveren

Het opleveren is altijd spannend. Maar op het moment dat  we opleveren, zijn we er zelf van overtuigd dat we daadwerkelijk kunnen opleveren. Dat we dus symbolisch de sleutel kunnen overhandigen aan onze opdrachtgever. Anders gezegd we zijn er dan trots op dat we het totaalafbouwproject turn-key aan u op kunnen leveren.

woonhuizen

Ruim 30 jaar uw partner in meubelen en interieurbouw