Al ruim 30 jaar is Van Eijk partner in interieurbouw voor architecten, designbureaus, aannemers en opdrachtgevers uit de kantoorinrichting, woonhuizen, horeca, zorginstellingen, winkelbedrijven en museums.

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround meubel- en interieurbouwbedrijf met een eigen geautomatiseerde meubelfabriek, Solid Surface-afdeling, tekenafdeling en eigen projectbegeleiders. Uw complete meubelmaatwerk is daarom bij ons in bekwame handen. Daarbij zijn wij VCA-gecertificeerd en gebruiken we waar mogelijk FSC-gekeurd hout.

werkruimte
Alle interieur- en totale afbouwprojecten worden door onze projectbegeleiders gecoördineerd tot alles is gerealiseerd en opgeleverd
15-12-1999

Interieur tekenwerk

Voor u als opdrachtgever maken wij in principe altijd een eerste besprekingsschets. Vervolgens een compleet ontwerp waaraan gekoppeld een uitvoeringstekening. Plus dat alle ‘tussendoor-veranderingen’ daarop worden bijgehouden. Zeer belangrijk als het gaat om totale afbouwwerken.

Besprekings­ruimte

Onze projectbegeleiders, opdrachtgevers, ontwerpers en uitvoerders vinden het prettig dat de werkbesprekingen in Nieuw-Lekkerland worden gehouden.  Daar bevindt zich namelijk onze volledig ingerichte showroom die tevens voorzien is van de nodige afbouw- en interieurbouw materialen. Ter plekke kunnen de tekenwerkzaamheden worden afgehandeld wat alles bij elkaar kostenbesparend werkt.

woonhuizen

Uw partner in meubelen en interieurbouw