Solid-Surface staat voor een hoogwaardige en duurzame afwerking die als bijzonderheid vrijwel iedere denkbare vormgeving mogelijk maakt. Dankzij deze specialistische techniek worden uw interieur en meubelen naar een exclusief hoger niveau getild.

Totaal Afbouw

Behalve dat wij uw partner zijn in het maken van meubel- en interieurmaatwerk en projectbegeleiding, kunnen wij interieurprojecten compleet voor u opleveren. Tot in de puntjes verzorgen wij totale afbouwprojecten inclusief vloeren, wanden, plafond, verlichting, installatiewerk, airco, schilderwerk, stucwerk, stoffering enzovoort. Dit totaalpakket scheelt u veel tijd en geeft vooraf een goed zicht op de totale begroting van uw project.

Vanaf casco bouwruimte tot compleet opleveren

solid-surface-body

Solid-Surface 

Solid Surface wordt gebruikt voor kantoren, keukens, badkamers en algemene designprojecten. Van Eijk Interieurmakers maakt gebruik van drie Solid Surface merken, te weten Hi-Macs, Corian en GetaCore. 

Werkwijze-werkplaats

Totaal Afbouw

Behalve dat wij uw partner zijn in het maken van meubel- en interieurmaatwerk en projectbegeleiding, kunnen wij interieurprojecten compleet voor u opleveren. Tot in de puntjes verzorgen wij totale afbouwprojecten.

woonhuizen

Ruim 30 jaar uw partner in meubelen en interieurbouw